Vapaita hoitopaikkoja

 

Vapaista hoitopaikoista kannattaa kysyä suoraan päiväkodilta puhelimitse. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tekstiviestillä tai sähköpostilla ja otamme sinuun yhteyttä. 

Lastenlandia Keltinmäen päiväkoti

Puh. 040 1645903

lastenlandia.keltinmaki@gmail.com

Asiakasmaksut

Lastenlandiassa asiakasmaksut ovat aina samat kuin kunnallisessa päivähoidossa. Hoitomaksuihin voit hakea Jyväskylän kaupungin myöntämää palveluseteliä tai Kelalta yksityisenhoidon tukea. Hoitomaksun suuruuteen vaikuttaa hoitoajan lisäksi perheen koko ja bruttotulot.

Jos lapsi on kesä-heinäkuussa koko kalenterikuukauden pois hoidosta, hyvitämme hoitomaksun kokonaisuudessaan ko. kuukausilta.

Lue lisää hoitomaksuista osoitteesta https://www.jyvaskyla.fi/varhaiskasvatus/maksut-ja-palveluseteli

 

Tilapäinen hoito

Otamme ryhmään vapaille paikoille myös tilapäistä hoitoa tarvitsevia lapsia. Tilapäishoitoa tarvitsevia lapsia otetaan ryhmään päiväkodin lapsitilanteen mukaan kello 7.00– 17.00 välisenä aikana.
Mahdollisia vapaita paikkoja voi tiedustella numerosta

  040 5541616 (Keltinmäki)

 

Tilapäisen hoidon hinta on 45€ / päivä hoitopäivän pituudesta riippumatta.
Viikon mittaisen tilapäishoidon hinta on 200€.

Tilapäisen hoidon tarve ei oikeuta Kelan myöntämiin yksityisen hoidon tukiin tai Jyväskylän kaupungin myöntämään palveluseteliin, ellei lapsi ole yksityisessä hoidossa vähintään yhtä täyttä kalenterikuukautta, jolloin hoidon hinta määräytyy yllämainittujen päiväkodin päivähoitomaksujen mukaan.

Varahoito

Toimimme varahoitopaikkana perhepäivähoitajille. Kysy lisää puhelimitse.