Vanhemmat kertovat!

Hei!

 

Tässäpä palautetta:

Ensin suuri ja kaunis kiitos lapsen hyvästä huolenpidosta ja hoidosta! Lapsi viihtyy hoidossa ja on oppinut paljon uusia asioita ja tykkää hoitotädeistä. Välittäminen tuntuu aidolta ja lapsikin sen vaistoaa. Lastenlandian ilmapiiri on mukava, positiivinen ja lämmin ja on huoletonta jättää lapsi hoitoon. Aina kun aamulla lähden, niin minulle toivotetaan mukavaa päivää, siitä tulee hirmu hyvä mieli.

Toiminta on ollut monipuolista ja parasta on se, että ulkoilulle on aikaa ja että sitä pidetään tärkeänä. On myös kiva, että lapsi saa nukkua pitkät päikkärit eikä häntä revitä väkisin hereille. Lapsen tarpeet ja persoona on huomioitu hyvin ja lapsen kehityksestä ja toiminnasta saa tietoa. Yhteistyö kodin kanssa on ollut sujuvaa, esim. pottailun ja pukemisen tukeminen.

On kiva, että aamulla kerrotaan, mitä on päivän ohjelmassa ja kun lapsi haetaan, niin saa aina kuulla, miten päivä on mennyt ja hoitajilla on aikaa jutella, vaikka välillä on kiirettä.

Ystävällisin terveisin!

Minttu Vuorio

Jyväskylä

Hei!

 

kiitos siitä, että lapseni kaksikielisyys otetaan huomioon päivähoidossa ja kiitos joustavuudesta. :) Hoitajilta myös kivasti kuulee haettaessa lapsen päivästä tai kysyttäessä vastaavat. Tämä on meille tärkeää. :)

T. Niina ja Alex

Hei! 

Tässä meidän ajatuksia:

 

Onnistumisia:

+ Joustavuus!

+ Lämmin, kodinomainen ilmapiiri, lapset pääsevät tarvittaessa syliin

+ Paljon retkiä, teemapäiviä ja juhlia. Monipuolisesti ohjattua tekemistä. 

+ Rauhallisen oloinen ryhmä, lasten tarpeiden yksilöllinen kohtaaminen&huomiointi, lasten mielipiteiden huomiointi.

+ Ystävälliset ja pysyvät hoitajat

Terveisin, N. L.

Jyväskylä

Hei,
Lapseni on viihtynyt teillä hoidossa tosi hyvin. Teillä on päivittäin kivaa, vaihtelevaa puuhaa ja mukavat hoitajat. Päiväunista pidetään hyvää huolta. Hauskoja tapahtumia / teemapäiviä järjestetään. Tanssi/musiikkituokiot ovat kiva lisä hoitopäivään. Huugi-guugia on kovasti kotonakin hoilattu :)

 J. V.

Jyväskylä

Please reload